Home / Vacatures / Vacature detail

Barkeeper m v

Brooklyn
Markt 81
4331 LL Middelburg
www.grandcafebrooklyn.nl

Beschrijving van het bedrijf

Brooklyn is momenteel op zoek naar nieuwe, enthousiaste en flexibel inzetbare barkeepers! We hebben momenteel drie zaken waar jij ingezet kunt worden: Grand Café Brooklyn, Brooklyn Beach en Brooklyn Boulevard. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die ervaren of onervaren is.


Beschrijving van de vacature

Als barkeeper ben je verantwoordelijk voor het maken van de drankjes achter de bar, hierbij is het belangrijk dat je ordelijk en hygiënisch te werk gaat. Je bent een echte multi-tasker die onder druk een goed overzicht kan bewaren achter de bar. Daarnaast ben je zeer sociaal aangelegd en vind je het leuk om een praatje te maken met de gasten.



Functie-eisen

- Stressbestendig
- Klantvriendelijk aangelegd
- Flexibel
- Representatief
- Communicatief vaardig
- Gedisciplineerd
- Social Hygiëne is pré

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leuke oproepbaan aan in een dynamisch bedrijf met een groot en enthousiast team. Tevens kun je veel leren, en wordt er een passend salaris aangeboden voor deze functie!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen?
Dan willen wij graag in gesprek met jou! Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar lars@grandcafebrooklyn.nl voor meer informatie kun je contact opnemen met Lars de Jonge op 0118-650949.



Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Direct solliciteren